Sobre mi

Enginyer Superior Agrònom (UdL) i naturalista. Màster en Agricultura Ecològica (UB). Monitor d’Activitats de Lleure Infantil

He col·laborat amb diverses iniciatives relacionades amb el medi ambient, l’agricultura ecològica i l’educació en valors. Treballant com a monitor d’activitats de lleure amb l’entitat ecologista Iaeden (Figueres) en els campaments de natura que organitza al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Participant com a mestre a l’escola del Proyecto Comunitario Futuro Vivo (República Dominicana), duent a terme activitats educatives amb infants i joves amb dificultats d’aprenentatge al voltant del tema de l’horticultura ecològica. I dedicant uns quants anys de la meva vida a treballar com a educador en el Centre d’Acollida Convent dels Franciscans (La Bisbal d’Empordà), acompanyant persones en situació d’exclusió social a través d’activitats hortícoles i de descoberta de la natura.

Desde fa tres anys treballo per a l’entitat Càritas, desenvolupant la meva acció en diversos projectes d’horts municipals ecològics de la comarca del Baix Empordà (Girona) desde la perspectiva de la participació comunitària. Actuació que consisteix en oferir suport tècnic i formació en agricultura ecològica, promoure la organització dels participants, i ajudar a la interrelació dels projectes amb les entitats del barri. Combinant aquesta tasca amb la docència en el Màster d’Agricultura Ecològica de la Universitat de Barcelona en la temàtica de Projectes d’Agricultura Social.

 

Comentarios cerrados.