Agricultura Ecològica

Curs teòrico-pràctic sobre horticultura ecològica

En aquesta formació es treballen les principals  tècniques necessàries per a la posada en marxa d’un hort familiar ecològic. Comptant amb un material de suport escrit i una sèrie d’explicacions que es portaran a la pràctica. Tractant temes com: obtenció de planter amb varietats ecològiques, tècniques de preparació i fertilització del sòl, sistemes de reg, control de males herbes, estratègies de protecció de cultius vers plagues i malalties, collita i conservació dels aliments, etc.

Asessorament tècnic en horticultura ecològica

A partir de visites a domicili, s’ofereix suport tècnic individualitzat a persones particulars, cases de turisme rural o restaurants que vulguin instal·lar un hort ecològic en els seus terrenys. Evaluant periòdicament l’estat de l’hort. I facilitant tota mena d’informació per superar aquelles dificultats que es puguin presentar, aconseguint mantenir els cultius en un estat sanitari òptim.

Tallers escolars al voltant de l’hort ecològic i els hàbits d’alimentació saludables

Es fa una orientació al personal docent de l’escola per a la ubicació i disseny d’un hort ecològic dins del centre. Dissenyant diverses activitats per als infants encaminades al coneixement del sòl, els cultius hortícoles, la fauna associada als ambients hortícoles i la seva ecologia, etc. Amb la voluntat de treballar aspectes relacionats amb la producció ecològica d’aliments i hàbits de vida saludables.

 

Comentarios cerrados.